Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Автор Тема: Микрофермата като кутия за зеленчуци  (Прочетена 2377 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Петър

  • Newbie
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
Микрофермата като кутия за зеленчуци
« -: януари 25, 2013, 08:14:48 pm »

Здравейте!

Казвам се Петър и използвам микрофермата вече почти една година. Освен за покълване, открих, че може да се използва и за още нещо – микрофермата е много добро място за кратковременно съхранение на кореноплодни зеленчуци (моркови, целина, цвекло и др.). Поради липса на подходящи условия досега бях принуден да съхранявам такива зеленчуци в кухнята или в хладилника, като и на двете места след 2-3 дена вече почваха да изсъхват. В микрофермата обаче се запазват свежи поне една седмица, което при моите условия напълно ме задоволява! Слагал съм цели моркови с листата, корени от магданоз също с листата и се запазват свежи. Когато ми потрябва си взимам. Иначе ползвам уреда предимно за покълване, но се радва ми на това допълнително приложение.
Активен