Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Ivan

Страници: [1]
1
Ами, да, пробвахме и така, но не се получи. Имам усещането, че ако натисна още, просто ще я счупя. Откъде мога да закупя нова дюза, в случай че тази се повреди?

2
Здравейте,

Преди няколко дена имах същия проблем. След това дойдох да пиша във форума, но открих тази тема. Тогава завъртях дюзата отвън (което реално не беше отвиване) и тя започна да пръска по-добре, но от вчера пак пръска по права линия в отсрещната стена.

В моя случай обаче дюзата е до такава степен пренатегната, че дори не успявам да я развия. Досега се пробвах и единственият успех, който постигнах е, че пластмасовата част отвътре се издра. Може би нещо не правя като хората, не зная, та преди да взема да я счупя, по-добре да попитам. Това, което правя е да развивам двете части (външна и вътрешна) в противоположни посоки.

Нали така би трябвало да се развие? Благодаря предварително.


3
Здравейте,

Наскоро закупих микроферма, но едва днес ми се отвори възможност да я пусна. В упътването пише, че всяко разделение на таймера задейства машината за 15 минути. Същевременно обаче пише, че продължителността се регулира чрез бутона с капките. Вече изпробвах бутона с капките и разбрах, че от него зависи продължителността (при включване на постоянно впръскване и завъртане на бутона до 1, впръскването спира и се включва вентилаторът).

Въпросът ми е: всяко деление от 1-9 на каква продължителност отговаря? Благодаря ви предварително.

Страници: [1]