Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - zawe

Страници: [1]
1
  Благодаря , че се отзовахте , всъщност клеева тинктура по 4к. давам доста отдавна прекъсвам само през лятото , сега от един месец започнах по три пъти дневно.Сокове от ябълка и морков правя  всеки ден с малки изключения , отскоро включих пчелно млечице разтворено в мед , мисля да взема и алое за пиене , като свършим с млечицето.Та така не съм спирала ,правили сме и компреси с извара , цял месец с белтък и захар , инхалации с хмел, но сливичките са си доста големи и трудно спи .Все си мисля едно време как са се справяли с такива проблеми при разни знахари , а за днешните доктори решението е" айде под ножа ".Знам , че има начин , но незнам от кого да потърся помощ , затова и пуснах тази тема, чувала съм , че имало билкари ,които помагат с подходящите билки за намаляване на сливиците , но къде са те .В интернет на български не съм намерила нищо , а теми за вадене на сливици има колкото щеш.

2
 Здравейте, малкото ми детенце е на 3г. , често ,да не кажа постоянно прави инфекции съпроводени с висока температура ,кашлица , хрема и познатите екстри.Според доктора УНГ това се дължи на огромните две сливици , а също така и третата.След последния ни преглед днес каза , че се налага отстраняване на трите сливици чрез операция, която била много тежка.Като майка ми се къса сърцето и не искам да го подлагам на това , много ми е трудно да го гледам как трудно и тежко диша вечер дори спира за секунди.
  Моля за помощ ако някой знае за алтернативен начин за свиване на сливиците!

3
Да се запознаем / Поздрави и от мен
« -: декември 06, 2013, 11:49:51 am »
  Здравейте , казвам се Петя на 35г. ,случайно открих този страхотен сайт , търсейки информация как да се справя с пародонтозата , която ме връхлетя след  две раждания .Не искам да повярвам на твърденията на стоматолозите , че пародонтозата е нелечима ,а може само да се стопира. Засега прилагам жабурене с шарлан сутрин и вечер, но знам че не е достатъчно.Освен това и аз живо се интересувам как да запазим младостта на тялото си , но имайки предвид , че незнам чужд език(голям пропуск който ще поправя), и че на български няма почти написано , тук намерих интересна информация,ще следя за още подобни публикации.
Искам да благодаря на автора на сайта Людмил , че е отделил от ценното си  време да създаде и поддържа този много полезен сайт и да го поздравя за огромната интелигентност , която лъха от публикациите му. Разбира се какво сплотено семейство сте , искрено ви се възхищавам за това , че сте избягали от  стреса в  цивилизацията и аз искам така да живеем с мъжа ми и децата , искам и да се храним правилно , но всичко около нас много пречи на здравословния начин на живот.Дано търсещите този начин да се увеличаваме , благодарение на мисионери като Людмил , а не да  ни гледат като полезни изкопаеми .

Страници: [1]