Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - fediabass

Страници: [1]
1
Аз не мисля, че ще има такъв закон за домашно образование / с изкл. на тези деца, които поради болест или някакви извънредни причини не могат да посещават училищата/.
Защото този закон би бил срещу системата, а никое правителство не издава закони които да подкопават собствените му интереси.  Правителството има сметка да създава закони които поддържат системата а не такива които  я саботират.  Затова мисля, че такъв закон никога няма да бъде издаден докато ние хората се съгласяваме и се подчиняваме  на тази система.
2
Благодаря за това писмо, алармиращ материал, призив...без значение как ще го наречем - то  е резултат от търсенето на хора които носят морал и ценностна  система  в себе си и разбират ситуацията на българският народ  сега. Благодаря на всички участвали в написването на този материал!

     "...Не вярвам в теории на конспирацията, но имате ли обяснение как същото министерство, благославящо учебници, в които пише, че турско робство не е имало, а цар Симеон Велики не оставил никакви следи в историята (ако не вярвате вижте сами това и това)  смазва безмилостно всеки светилник на българщината, посмял да направи от децата истински Хора. ДОРИ ТУРЦИТЕ ПРЕЗ ТУРСКО РОБСТВО НЕ СА ПОСЯГАЛИ НА КИЛИЙНИТЕ УЧИЛИЩА на българите. НА КОГО СЛУЖИ НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО? И ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ ОТНОВО И С УЧИЛИЩЕТО В НИКОЛАЕВКА?..."

Нищо на този свят не се случва случайно - НИЩО.  Тази истина обяснява, че онова което сега се случва...  Е БИЛО ЗАМИСЛЕНО ПРЕДВАРИТЕЛНО.  Няма такова нещо като случайност.  Има цел зад това което се случва, но тази цел се знае само от тези които са я замислили.  Моите лични заключения са, че  държавното  образование на децата ни изисква  в детето  да бъде прекъсната връзката  със самото себе си.  Трябва да бъде потушен вътрешният морал на детето / ако детето е отгледано в нормална бременност и отношенията м/у майката и бащата са изпълнени със светли, позитивни мисли и чувства - моралът на детето е  - ЛЮБОВ/  Това е целта на системата на образованието  - трябва да се прекъсне тази любов в детето и  тя да се замени с измислени обществени "ценности" и  обществен морал. Т.е. да се "заличи" духовността в детето, респективно в човека - това е целта на образованието за съжаление.  Защо това да е целта?  Ами отговорът е много прост:  Опитвали ли сте да контролирате човек който обича себе си?  :) Ха, ха, ха...голям смях.... :) пробвай да контролираш и управляваш човек който обича и уважава себе си и ще разбереш какво имам предвид...Такъв човек не може да причини болка и страдание нито на себе си, нито на което и да е било същество във Вселената.  Ако в училищата съществува система която да ни учи и развива нашата любов, кой тогава ще купува милионите глупости които въобще не ни са необходими?  Кой човек ще позволи и ще толерира    някъде по Земята да съществува война или някакъв вид страдание? Кой човек, ще прави пари като съсипва тези които живеят с него??? Кой човек ще избива подобните нему??? КОЙ???  За съжаление, системата на образованието не е  такава само в България. Тя е такава на световно ниво.  Професията ми е такава, че постоянно пътувам в различни държави и мога да видя  и наблюдавам това.  Системата изисква да бъде разделен човек от човека, да бъде насочен един срещу друг но преди всичко това - в самият човек да бъде издигнато в култ разделение...Защото така той може напълно да бъде контролиран, без самият той да си дава сметка, че някой друг избира това което той избира. Това е робството. И което е най-лошото - както казах; самият човек не осъзнава че е роб - това е трагедията...или може би алармата за събуждане - ако някой успее да разбере че е роб....
Какъв е изходът от тази ситуация?
Да влезем в парламента и да разстреляме политиците....какво печелим от това - следващите политици пак ще правят това което се е правило до сега - в това можем да бъдем сигурни. На този свят, единственото царство което е под твоят контрол - това си ти. Ако искаме да променим нещо- то това е мястото от където е необходимо да започнем - от себе си. Говоря за осъзнаване, за разбиране, за твоята същност, за истината за това което си ти....Когато ти обичаш себе си,никой няма да е в състояние да те контролира, нито ти ще желаеш да контролираш. За какво??? Защо??? За лична изгода, за далавера....боже, ще се спукам от смях... :)  Това не означава, че трябва  да се примиряваме и съгласяваме със системата която  с се   опитват да ни заробват.
Разбира се, тук просто споделям собственото си виждане и не задължавам никой да вярва в това...

Страници: [1]