Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Виолета

Страници: [1]
1
Цитат
Отдавна е известно, че официалната медицина е на грешен път по отношение на лечение на болестите. Да е видял някой излекуван от хипертонична болест, диабет и др. с медикаментозно лечение???
В едно ТВ предаване темата за разискване беше "Как да се опазим от здравеопазването". Бяха поканени няколко български лекари, които са прозрели истината за медицината и са поели по друг път. Не са се отказали от професията си, просто са сменили подхода към оздравяване. Един  от гостите - Др Георги Лулчев каза "Аз съм бивш диабетик и настоящ вегетарианец. Най-верният път към нашето здраве е пътечката, водеща до зеленчуковият пазар".
Докато медицината е обвързана с парите, винаги ще работи за парите на хората, а не за тяхното здраве!

2
В случая се има в предвид коя точно жлеза от ендокринната система, може-би щитовидна? След Чернобил значително се увеличиха болестите на ендокринната система и това може да е едно добро средство не само за лечение, но и като превантивна мярка не само за онкологични заболявания. За мен тази джинджифилова рецепта е много добър имуностимулатор. Приготвям я от късна есен до края на пролетта. Не страдам от простудни заболявания от много години, нито от пролетна умора.

Страници: [1]