Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - krasi4975

Страници: [1]
1
Работа с микрофермата / Re: Фермата ми се повреди.
« -: септември 24, 2013, 06:50:09 pm »
Здравейте, влезнах в тази тема с намерението да се оплача,но като прочетох перипетиите на младежа отгоре,мойте някак си станаха направо бели кахъри :) За щастие мойта ферма си работи перфектно и бълва продукция непрекъснато. Поставила съм я в кухнята/ тя е с южно изложение/и не я изнасям на вън през лятото. Бръмци, но ние спим на 2-ия етаж и не се чува...много. Включих я да работи преди една година и 2 месеца и по пътя на водата всичко е зеленясало, включително и в бутилката, която е от 2,5 литра и я сменям на 3 месеца. Пробвах и със стъклена но и тя зеленясва. Също така металните кръгчета на кутията ,започнаха да ръждясват, но както вече казах всичко е ок :)

2
Рецепта за лечение на зъби
За лечение на зъбите обикновено се използват две настойки с водка: 1) аир и 2) прополис. Вземете 0,5 литра водка (40%), добавете 0,5 чаша корени от аир - да кисне най-малко една седмица.
По същия начин пригответе настойка с прополис. На 0.5 литра водка със същия градус добавете 10-20 грама настърган прополис - да кисне също една седмица. Настойките се използват едновременно - по една супена лъжица водкова настойка на аир и една чаена лъжичка настойка от прополис: смесвайте ги и изплаквайте устата си. Изплаквайте 1-3 минути и изплюйте. Плакнете по време на болка или преди лягане. Правете това около месец, въпреки че болката изчезва на първия -третия ден.
Така прополисът и алкалоидите на аира проникват дълбоко в болните зъби. Аирът обезболява корените, а прополисът пломбира всички микропукнатини. Зъбите вече изобщо не болят. Забелязано е, че останалите, едва държащи се на венеца корени, се закрепват за него и позволяват да дъвчете на тях и да ги натискате без болка, а корените спират да се разрушават и за няколко години забележимо зарастват и зъбите стават работоспособни.

Рецепта - Акад.Борис Болотов

Това ми попадна във фейса, чела съм книги на Болотов, но не съм правила от квасовете му. Прилагала съм други негови съвети и съм доволна. Разбира се проблема при вас е свързан с липсата на някакъв елемент, но и последиците не е лошо да се третират. Успех!

3
Здравейте, направо съм втрещена за мнението на стоматолозите за кърмата!!! А аз не се впечатлявам лесно. Людмил е абсолютно прав. Много зависи от състоянието на майката повременна бременоста. Предполагам че при наличие на свински грип е имало изобилие от антибиотици, а те са доста вредни за плода. Синът ми е кърмен до 1.4 години, сам се отказа, как ли не се мъчех да го накарам да пие кърма. До 3-тата му годишнина не беше пил антибиотици. На рождения си ден се разболя и от бронхит с не достатъчна доза "Зинат" направи плевмония. Болница, 3 вида антибиотици, увеличен черен дроб/било нормално/ ...накрая цвета на лицето му беше сив...не знаех на кой свят съм. Беше натровен с медикаменти. По щастлива случайност ни заведоха/за проблем свързан с мъжа ми/ при една жена, която лекува с йод и лимони. Трябваше да ходим 2 години на чести интервали, за да може да се изчисти и възстанови организма му. Но той е първото ни дете, до 5-ия месец на бременността пушех, преди да забременея, водех нередовен живот. Организма ми беше изтощен и системно недохранен, разбира се това се отрази на сина ми. Спрях цигарите, само защото се разболях много и не ми се пушеше, разбира се имаше и антибиотици, даже и алергична реакция направих към един широкоспектърен антибиотик- не му помня името. Синът ми има до ден днешен кожен дерматит, все по рядко се появява. Дъщеря ни се роди 4 години по късно, през тези 4 години, не пушех, водех задоволителен начин на живот и се лекувах с алтернативна медицина, когато се налагаше, най вече докато бях бременна с нея. Тя се роди едно здраво и устойчиво на всякакви медикаменти дете. Мъжът ми не позволяваше да я лекувам с йод и лимони преди да навърши 3 години и тя от 11 месечна възраст започна да пие антибиотици. Късаше ми се сърцето и плачех, защото знаех че и давам отрова, но тя е толкова силна, че повременна лечението никога не губеше апетит, а след края се изчистваше за няколко дни! Плюс е че тя има само ваксината от родилния дом, всички рдуги не сме ги слагали. Аз се научих да лекувам семейството си по метода с йод и лимони, но прилагам и всякакви други алтернативни методи-билки, супер храни, хомеопатия , зепиране и др. Може би ще ти е от полза да се запознаеш с хомеопатията, защото там се наблюдава детето като цяло  и се взимат много неща в предвид. Ирисовата диагностика също е добър и щадящ метод за диагностика, защото да се лекуват зъбите, значи да се акцентира върху последствията, без да се лекува причината. То това си е нещо нормално за традиционната медицина.

Страници: [1]