Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Milena

Страници: [1]
1
Прави ми впечатление,че за рака се говори като нещо внезапно връхлетяло ни. Според д-р Хамер и неговата Германска нова медицина той е начин на предпазване на индивида. Не бих искала да преразказвам нещо, тъй като за метода му е публикувано достатъчно и на български.Германска нова медицина®
gnm-bg.com/
Отскоро и Мари -Жинет Ро  води семинари в България разяснявайки психо-биологическите програми на заболяванията.
Не приемайте, че твърдя, че определени храни не подпомагат функциите на организма, само  казвам, че те работят със следствието, а не с първопричината .

2
Благодаря за вълната информация, при мен тя поражда някои практически въпроси. Дано не ви се стори прибързано или неуместно това което се питам и ще попитам:
  Знаете ли дали родители се събират, провеждат ли се някакви дискусии ?
  Работили се по въпросите за адекватно образование на , нека ги нарека, по-новите деца?
  Има ли възрастни прегърнали идеята да работят за изграждане на среда по- подходяща за живеене на такива деца?
  Моля, ако някой е видял, прочел или вече практикува адекватна грижа да сподели.
  Според моя скромен опит семейството не е достатъчно,всички се оглеждаме и отразяваме действителността около нас.
 

3
Поздравления за идеята,
обаче май ние ще трябва да започнем да правим филмите. Аз до сега издържана екранизация срещам само при Дисни , въпреки,че ако няма зло, няма и сюжет, дори ми се налага да обеснявам- как заради 1 лошотия добрите цял филм полагат усилия.
А дъщеря ми пита-" Защо във филмите се бият, децата ги гледат, а после не им дават да се бият......защо големите лъжат децата си, че има мечки и вълци и ще ги изядат..............защо карат децата си да вярват на измислени истории, а после пък им казват, че не е вярно..............и т.н.
С книжките нещата не стоят по-добре.
Ако це сложи такъв филтър ще има ли какво да мине през него?
И аз се включвам към любопитно чакащите  за "попадения".

4
Моя личен майченски опит потвърждава този на Драпкин. До сега /за 4г. / дъщеря ми е била нещо като болна 3-4 пъти. Единственото лечение /за ужас на околните/ , което съм провеждала е просто да я гушкам , да се изолираме / но не затворим само в къщи/ и ден-два-три просто прекарваме прегърнати и в тишина. При висока температура единственото,което ми позволи, бе да и втривам чай от лайка . Любовта работи, ако е безусловна, а за безусловната любов е нужно много да се поработи.
А да ви споделя, че децата хитруват и така успешно имитират симптоми,когато не им отчитаме потребностите.
 Дъщеря ми прие да се разболее от Варицела  след като госпожата от ДГ каза, че само тя е останала- почти 4м. бяха в карантина . Това си беше като да не се дели от групата- после установи, че си е причинила "гадост" и че повече няма да си пожелава болестите на другите.

5
Опитвам се да бъда "безвреден" родител. Това е колкото смешно, толкова и трудно. Винаги съм знаела ,че да си родител е голяма отговорност и все отлагах момента.............. Сега не мога да изчисля колко светлинни години завръщане към себе си ми поднася всеки божи ден .
Чрез дъщеря ми /тя в момента е на 4г. и 6м./ направих пълна ревизия на живеенето, мисленето, храненето, ............. и всичко за което може да се сетите. Резултатите-аз съм тази, която има какво да учи. Дано не прозвучи нелепо, но тя ме подготвя за промените, които настъпват. И ми го казва- "аз видях ,че твоята душа има нужда от помощ и дойдох.......радвам се, че си моя майка сега и че така се грижиш за мен, докато порасна"

Страници: [1]