Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Т. Андреева

Страници: [1]
1
Здравейте,
Отскоро и аз съм щастлив собственик на микроферма и заредих първата реколта - соя, лимец и люцерна. Включена е вече три дена. Но ми се струва че бавно става и търся причината. Нещо ми се върти из главата, че може би трябва зърната да се накисват във вода една нощ предварително. Вие правите ли го? Стаята където е микрофермата не е директно отоплявана, това може да е още една причина. Лимецът и люцерната тръгнаха да кълнят, но не и соята. Соята ми е малко старичка, отпреди 3 години. Моля, споделете мнения и информация.

Страници: [1]