Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - mi

Страници: [1]
1
Няма смисъл да пия довечера пак в такъв случай..след толкова зехтин снощи, никаква жлъчка няма да е останала. Но ме обърква малко това с налягането...при някой системи се пие по цял ден през 3-4 часа по малко 20-40мл зехтин и толкова лимонов сок и билки. Миналия месец така го правих. Имаше мъничко камъни.
Представям си да са останали вътре след 2 прочиствания...какъв късмет! :)

2
Нещо се обърка, или защото не заспах съвсем веднага - Хулда Кларк казва, че това е важно, или вече нямам камъни, което малко ме съмнява, или защото точно нейната противопаразитна програма не съм я правила скоро..или заради зехтина в салата от вчера  - сега разбрах, че не трябвало да се яде мазно.. никакъв камък не видях :(

3
Здравейте! Започнах това чернодробно пречистване - комбинирам 2 метода - този и по един друг пия билкова смес за допълнително отпускане на каналчетата...ще видим какво ще излезе. Но при втория метод се пие 3 дни зехтин с лимон през 3-4 часа, наред с билките - правих го, ефекта беше осезаем след това, но интересно, че не видях много камъчета, в сравнение с варианта, описан тук, който съм правила по-рано (подобен). Освен това цели 3 дни ми беше лошо, докато го правех, което е нормално по принцип.
Сега се придържам към гореописания метод, като добавям само билката, но обмислям да пия зехтин и на следващата вечер. Дали е добра идея - примерно 50мл + 100мл лимонов сок, как мислите?

5
Людмил, при вас със жена ти има ли подобен резултат от кълновете, както при Сами?

Страници: [1]