Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - abdahorn

Страници: [1]
2
Благодаря много , преди слагах само минерална , сега сложих пак и се оправи датчика :)

3
ще пробвам с минерална след малко и ще кажа :)

4
Не бях пускал фермата от доста време - няколко месеца . ВКлючих я , но постоянно свети червената лампичка  и не иска да впръсква вода . Вода има , а когато натисна копчето за обезвъздушаване си пръска вода без проблем , така че не е да няма вода. Но този индикатор постоянно свети и реално машината работи вентилатора работи , но вода не впръсква. Идея някаква каква е причината ?

5
Сложих черната дюза и мисля , че разпрашават по- добре от червените  . Вече ще слагам само вода от чешмата и ще видя какво ще се случи :)

6
Тази информация помогна ли или ?

7
изтрил е емейла , поръчката е направена на 30.01.2014 на името на Nikifor Ivanov за офис на еконт в Банкя.

8
Проверих помпата и има налягане , така че не е от нея. Един приятел е поръчал 2 дюзи , като пристигнат ще пробвам с вода от чешмата , ако и това не помогне не знам..
Имам едни дюзи, които са с малко по-широка дупка, да ти пратя една от тях? А какво става когато приложиш обратно налягане? Да я сложиш на чешмата откъм страната от която пръска и да пуснеш водата. Или пък ако имате душ със слушалка да отвиеш слушалката и да нагнетиш вода с маркуча в дюзата (пак откъм лицевата страна)

да попитам - поръчал е приятел 2 дюзи за офис на еконт в Банкя още миналата седмица . Може ли да изпратиш вместо нормалните тези , които са по- широки и евентуално кога ще стане ?

9
пробвах с обратно налягане и нищо не се получава , опитах се и да я надуя - не минава въздух.

10
Ще пробвам и ще кажа какво се е получило. Хубаво ще е , ако има по- широки дюзи.

11
Проверих помпата и има налягане , така че не е от нея. Един приятел е поръчал 2 дюзи , като пристигнат ще пробвам с вода от чешмата , ако и това не помогне не знам..

12
при първата дюза гледах , не видях да има нещо в цедката . Втората още не съм я свалил да я погледна отвътре.Самите дюзи не се запушват напълно - пак пръскат но в права струя , която не разпрашава. Много е странно , защото водата изглежда бистра и съвсем чиста. Нямам идея какво да направя , освен да пробвам с вода от чешмата .

13
Здравейте , закупих микроферма преди 1 месец и от тогава 2 дюзи ми се запушват една след друга- първата няколко дни, след като започнах да ползвам микрофермата, а втората - след 2 седмици работа. За това време всичко работи нормално и кълновете и пониците растат чудесно. Използвам бутилирана трапезна вода за всеки ден от завод , защото тази от чешмата е хлорирана и има гаден вкус. Маркучът не стига до дъното на бутилката , така че няма как да засмуква някакви утайки. Дайте съвет какво да направя , защото не мога да сменям дюза на всеки 2 седмици. Във водата ли е проблема , в нещо друго ли , трябва ли да пробвам с вода от чешмата и тн ?
Благодаря предварително

Страници: [1]