Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - tanija

Страници: [1]
1
Супер! Благодаря ти за информацията! Точно по въпроса размишлявах тези дни. Искам да си купя нещо като сокоизтисквачка, но в същито време ми трябва и хубав пасатор за суровите неща. Исками се да увелича приема на кълнове и тази машинка ще ми свърши страхотна работа.

2
Съгласна съм с теб, но не виня родителите за "невежествто" понеже нали се сещаш,че някой има интерес истината за храната да се крие съвсем умишлено.Някой си печели големи парички от това пристрастяване и въобще ......ясно ти е на къде върви мисълта ми.

Благодарна съм на съдбата , че има такива будители като теб и че ме е срещнала с тях , макар и виртулно, за да се събудя от дълбокия сън .

3
Ей , много се радвам че ми припомнихте за тази хипноза. Отдавна се каня да я приложа, но в забързаното ежедневие все не намирам време , а и обикновенно след като заспят децата съм толкова изтощена , че нямам сили за това. Дано да е писано да се спрвя. Мисля да започна от най-голямото ми дете. А имам един въпрос: след като децата спят в една стая неможе ли да се прилага едновременно? Макар че като се замисля не би било толкова ефективно, но кажете все пак и вие..............

Страници: [1]