Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - nikitheflame

Страници: [1]
1
И още една, много проста рецепта за лекуване на рак:

http://www.youtube.com/watch?v=6g7ngkWOVME

Ракът е гъбично заболяване и то е ЕЛЕМЕНТАРНО лечимо - при ДОМАШНИ условия.
РЕЦЕПТАТА:
Смесват се 3 части органичен (био) кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий)!, разбърква се сместа (в неалуминиев съд)! на слаба температура (не повече от 45 С) в продължение на 5 минути.
След това се охлажда и съхранява задължително в стъкло (стъклено бурканче) не се правят дози за повече от седмица.Не е нужно да се съхранява в хладилник.
ПРИЕМАНЕ:
По 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца.Или според зависи ДОЗА от 1 до 4 чаени лъжички дневно до достигане на рН 7,4

Лечението с бикарбонат+кленов сироп работи по следния начин:
Раковите клетки се ''нахвърлят'' на захарта, така че те се ''поощрява'' за приемането на захар в случая, същото като да изпратим троянски кон в раковите клетки. Тази захар няма да съдейства за разрастването на колониите от ракови клетки, защото готварската сода ще ги убие преди те да имат шанса да се размножат. Лечението е комбинация от чист 100% кленов сироп и готварска сода. Когато се смесят и загреят заедно, кленовия сироп и готварската сода образуват разтвор, който е устойчив. Кленовия сироп е насочен директно към раковите клетки, (които консумират 15 пъти повече глюкоза от нормалните клетки), а готварската сода, която се транспортира до раковите клетки от кленовия сироп, тъй като е силно алкална, предизвиква бърза смяна на pH средата, като по този начин ги убива. ВАЖНО: Не е добре да се убиват наведнъж твърде много ракови клетки, понеже може да настъпи запушване на ''дренажната система'' на организма - лимфния поток - и да се стигне до нежелателни възпаления и отоци а това е основното, което трябва да се избягва при лечение на рак в терминална фаза.

ИЗТОЧНИЦИ:
Дейвид Айк www.davidicke.com
Д-р Tullio Simoncini www.cancerfungus.com

От тук http://www.iherb.com/Bob-s-Red-Mill-A... може да си поръчате сода без алуминий - пращат в цял свят

и ОЩЕ:
www.snaiper-bg.net :
Кой и защо крие, че ракът се лекува успешно още от 1969 година? http://snaiper-bg.net/2012/02/koj-i-z...
Рецептите за лечение на рак със сода бикарбонат на д-р Симончини http://snaiper-bg.net/2012/03/retsept...

''Няма тумор в Божият свят, който да не може с простия домашен лек да бъде заличен и да се спре и преобърне развитието на смъртоносните видове рак с малко готварска сода и кленов сироп''
- Джим Келмън

http://www.youtube.com/watch?v=6g7ngkWOVME

2
Ето още едно много интересно решение при борба с РАК:

http://www.youtube.com/watch?v=D2EKxHw4NFI

Струва ми се, че е вярно! Масло от индийски коноп лекува рака тотално!

3
За Много Години! :)
Пожелавам на всички здраве и хубав късмет в живота!

4
Моята ферма също е перфект! :)
Макар и в неотопляема северна стая, слънчогледа покълна, също така и втора реколта - нахут, покълнал, от който вече половината изядох. Сега даже съм сложил да покълвам фъстъци - опитах ги с леко кълнче, и все едно са токущо изровени - пресни и хрупкави, а не затлачващи, когато са във вид на сурова изсушена ядка.
Относно нахута... четох, че не било много добре да се консумира като кълнове в суров вид. В тях се били образували разни инхибитори, пепсин..., та доколко това с вредата е вярно, и ако има нещо такова, как да ги приготвяме термично?
Всъщност това се отнасяло за кълновете от семейство бобови.

5
А относно светлината..., четох на няколко места, че семената при покълване се държат на тъмно, и след това вече младите поници се изкарват на светлина за образуване на хлорофил. ВЪпросът ми е защо е по-добре да полълват на тъмно, а не на светло?

6
Здравейте! :)
Имам въпрос относно това, каква е оптималната настройка на таймера - през колко часа да се пуска системата и по колко време да работи през отделните интервали?

7
Здравейте!  :)
Значи моят въпрос съвпада с този на kolorit77.

8
Да се запознаем / Здравейте! :)
« -: ноември 25, 2012, 12:36:43 pm »
Аз съм Николай от Димитровград, на 31 год.
Работя като пожарникар - една хуманна професия, която за да се работи както трябва, самият служител би трябвало да е с много хуманен характер въобще, във всички аспекти.
Допадна ми идеята за природосъобразния начин на хранене, понеже у мен има наченки на такава нагласа и мислене. Проблемът на по-голямата част от населението на Земята е липсата на осъзнаване... и оттам проблемите не се решават, а се самозахранват.
Надявам се хората лека-полека да започнат да се осъзнават за всеки аспект от живота!

Страници: [1]