www.MikroFerma.com

Здравословен живот => По-красиви и по-млади => Темата е започната от: Людмил в юни 08, 2013, 01:22:07 am

Титла: 75-годишна жена е открила извора на младостта
Публикувано от: Людмил в юни 08, 2013, 01:22:07 am
Трудно е да повярвате, но американката Анет Ларкинс всъщност е на 75 години. Тя има изключително гладка кожа, като твърди, че не се е подлагала на пластични операции.

(https://forum.mikroferma.com/images/Annette+Larkins.jpg)

Анет наистина е открила "извора на младостта" и той може да бъде намерен в нейния заден двор, който е пълен с плодове и зеленчуци. Анет пие дистилирана вода, а с дъждовната вода, която събира в двора си полива градината. Яде плодове и зеленчуци, които растат в нея и е веган суровояд. Тайната за нейния очарователен вид е задният двор на къщата й. Там Анет отглежда плодове и зеленчуци, за които се грижи сама. Мисис Ларкинс е суровоядка и не хапва нищо друго, което не е отгледала сама – без изключения. Дори и виното, което си позволява да пие от време на време, е направено от самата нея. Именно здравословното хранене и на пръв поглед елементарната диета са причината да изглежда страхотно дори в старините си.

Съпругът на Анет притежавал магазин за месо през 60-те. Тогава тя решила да стане вегетарианка. След години станала веган суровояд. Анет казва, че не яде животински продукти, нейната храна не е топлинно обработена и това се отразява страхотно на здравето и външния й вид.

"Моето меню включва плодове, ядки (http://shop.mikroferma.com/16-dryfood), зеленчуци, кълнове (http://www.mikroferma.com/) и семена (http://shop.mikroferma.com/5-semena-za-pokulvane)", споделя Ларкинс.

Съпругът на Анет, Амос, обаче не последвал примера й и продължил да яде по същия начин. "Много ми се иска да бях направил това, което тя." Хората дори се чудят дали Анет наистина е негова съпруга. "Често ме питат неща от рода на: "Какво правя с такова младо момиче?" или "Ти си довел внучката си с теб?"."

Амос ежедневно приема лекарства за високо кръвно налягане и диабет. Анет казва, че дори не пие аспирин.

"Аз съм много жизнена и пълна с енергия. Всяка сутрин ставам не по-късно от 5:30 часа", споделя изумителната жена.

След като нейните приятели и непознати не преставали да й задават въпроси за здравето и младежкия й вид, тя решила да издаде две книги "Journey To Health" и DVD с полезни съвети.

Наистина Анет изглежда невероятно за годините си. Убедете се сами: https://www.facebook.com/AnnetteLarkins/videos/317166198874361/

Ето и нейната страница: http://www.annettelarkins.com