www.MikroFerma.com

Нашите деца => Децата в епохата на Водолея => Темата е започната от: Людмил в март 16, 2013, 02:40:29 pm

Титла: СТАТИЯ: Внимание! Раждат се нови деца: КРИСТАЛНИ ДЕЦА
Публикувано от: Людмил в март 16, 2013, 02:40:29 pm
Внимание! Раждат се нови деца: КРИСТАЛНИ ДЕЦА
 Тук описваме основните характеристики, по които да ги познаем

Какво знаем за децата с кристални вибрации? От една страна знаем много, а от друга – нищо конкретно. Както и самите деца, така и информацията за тях към настоящия момент, е ефирна, доста тънка и неявна. За разлика от своите братя и сестри – «противоречащите на всички» деца Индиго, кристалните деца не са сменяли местата на предметите… засега.
11 септември 2001 беше решаващ сигнал за идването на новата вълна деца. Ерата на кристалните деца вече дойде.
До голяма степен е възможно кристалните деца да са произлезли от Индиго. Може и самите те да са Индиго. Според един от специалистите в тази област – Ли Керъл, те са по-скоро Артистични Индиго. В крайна сметка, това не е толкова важно! Това, което наистина е важно, е всяка група или подгрупа деца, вдъхновени от Единството, да се поддържат и да имат възможност да свършат своята работа и да изпълнят своето предназначение.
Стив Потър нарича тези деца Миротворци – в противовес на Индиго, които са наричани Разрушители на Системата. Децата Индиго са наречени така заради цвета на аурата им. Индиго е също така цветът на третото око или на чакрата, която е между очите. Индиго са много интуитивни, ментални, бързи и всичко бързо им омръзва. Децата Кристали са наричани така не заради цвета на аурата им, а заради високите вибрации. Възможно е с времето да се разбере, че при Кристалите доминира чакрата от връхната част на главата, спектърът на виолетовия цвят, включително бялата или прозрачна аура.
Кога започнаха да идват кристалните деца? Счита се, че известен брой такива деца винаги е имало. Тази малобройна група е включвала пътешественици, усвояващи нови хоризонти, но човечеството се е отнасяло недотам добре с тях. Като пример можем да посочим този, който е бил известен като Иисус Христос. Нерядко тези изследователи са били убивани. Често казват, че Кристал и Христос (Crystal – Cristo) са доста близки думи и затова си приличат и по значение. Използвайте своите интуитивни способности, за да се синхронизирате с енергията на тези деца, създавайки Единство с тях и резултатите на планетата ще бъдат зашеметяващи.
С идването на децата Индиго видяхме драматично увеличение на броя на децата с диагнози хиперактивност и СДВ (синдром на дефицит на вниманието). При диагностицирането на децата Кристали често се чува и думата «аутист». Не е чудно някъде да се види статистика, че е нараснал броят на деца-аутисти. Всъщност това са кристални деца (или Артистични Индиго), които са много чувствителни и раними в света, който ги обкръжава. Децата, които са ориентирани вътре към себе си, умеещи да се изключват от всичко, включително и от останалите хора, го правят с цел да оцелеят в света, в който засега не могат да се вместят.
Да се върнем на въпроса от колко време са тук тези деца. Например, за последните 4 десетилетия. Някои са се въплъщавали и преди това, за да оставят тук своята енергия. Може би това е била една от най-сложните работи на планетата, но все някой е трябвало да я свърши и затова малко от «Великите » са се заели с това. При все това, все още не се знае дали планетата е готова за деца с Кристални вибрации, но за всеки случай, е направено място, пътят е бил прокаран, а семената – посети. А и са длъжни да порастат. Фактът, че срещаме все повече и повече деца Кристали, говори, че може би сме готови.
Как да разпознаем тези нови деца или пък някои, вече пораснали Кристали, които, като предшествениците си, са донесли необходимите енергии? Те не вредят на никого, водят спокоен живот в сянка. Правят това, доколкото могат, само и само за да останат на планетата.
Ето списък на характеристиките на Кристалните деца. Но, отбележете, не е задължително детето да притежава всичките!
  Те могат да регенерират костите и кожата. Освен това постепенно се «обновяват», обновяват и много от нас като се включваме към енергията на Кристала, която се съдържа в ДНК;
Не са многословни, но когато спокойно и мъдро говорят, всички ги слушат. Никога не дават съвети, освен ако не са им поискани. Никога не се бъркат в чужди работи…
 
Титла: Re: Внимание! Раждат се нови деца: КРИСТАЛНИ ДЕЦА
Публикувано от: Milena в март 24, 2013, 12:43:28 am
Благодаря за вълната информация, при мен тя поражда някои практически въпроси. Дано не ви се стори прибързано или неуместно това което се питам и ще попитам:
  Знаете ли дали родители се събират, провеждат ли се някакви дискусии ?
  Работили се по въпросите за адекватно образование на , нека ги нарека, по-новите деца?
  Има ли възрастни прегърнали идеята да работят за изграждане на среда по- подходяща за живеене на такива деца?
  Моля, ако някой е видял, прочел или вече практикува адекватна грижа да сподели.
  Според моя скромен опит семейството не е достатъчно,всички се оглеждаме и отразяваме действителността около нас.
 
Титла: Re: СТАТИЯ: Внимание! Раждат се нови деца: КРИСТАЛНИ ДЕЦА
Публикувано от: Людмил в август 09, 2014, 03:08:48 pm
http://youtu.be/MFL5xd8dWZw?t=7m6s