Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Автор Тема: Дълголетие и здраве с магнити  (Прочетена 3048 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Людмил

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 628
    • Профил
    • Микроферма
Дълголетие и здраве с магнити
« -: август 17, 2014, 01:41:36 pm »

Съжалявам, за да виждате илюстрациите е нужна регистрация.

Използвал съм материали от сайта http://www.alexchiu.com заедно с моето решение, как си направих оздравителни пръстени за вечен живот. Не го твърдя аз, а Алекс Чю - изобретателят на това устройство. Знам сайтът му от поне 15 години, оттогава е натрупал доста внушително количество мнения от хора, които с помощта на това просто изобретение са излекували тежки нелечими болести и са възвърнали силата в тялото си. Алекс  твърди, че с помощта на пръстените ще постигнете пълно възстановяване на ресурсите на тялото и подмладяваме. Първоначално е експериментирал върху себе си, докато намери точното място и ориентиране на магнитите. В последствие е усъвършенствал метода и накрая го е патентовал. За мераклиите ще кажа, че всичко ще ви коства около 5-6 лв. ,малко сръчност и свободно време. Ако ви липсват последните две, можете да си ги поръчате от сайта му. Все пак, искам да се разгранича от твърденията на Алекс за вечен живот и т.н. Не че е невъзможно, но човек, както знаем, не е само физическо тяло, той може да постигне съвършено здраве само ако овладее и развива фините му аспекти - емоциите, мислите, вярата и душата.

И така, превеждам за вас от сайта на Алекс:
Как е възможно няколко малки магнитчета, поставени на кутретата или на пръстите на краката да лекуват болести и подмладяват тялото?
Поставите ли веднъж магнитите на пръстите ви, вие моментално ще усетите мощен поток от енергия, протичащ през тялото ви. На какво се дължи това? Аз вярвам, че кутрето или пръстите на краката са транзисторите на нашето тяло. Нашето тяло работи като транзистор. Това е електронен компонент, който се използва в електрониката. Базата, по която протича малко количество енергия, отваря или затваря потока на големите енергийни потоци.

Така, че транзистора играе ролята на усилвател – с много малко енергия можеш да пускаш и спираш голямо количество енергия.

Сега, да се върнем на пръстите. Пръстите ви са транзисторите на тялото. Всеки пръст оказва влияние на определена част на тялото. Ако позволите на голямо количество енергия да тече свободно в тялото ви, всяка клетка в него ще бъде повлияна. Мощният енергиен поток, който усещате, е енергията УСИЛЕНА от енергията на двете малки магнитчета на кутрето ви. Този силен поток помага на тялото ви да се самоизлекува. Което означава заздравяването на рани, белези и повредени клетки.

Това просто изобретение не позволява на холестерола да се натрупва в кръвоносните съдове и така осигурява добра циркулация на кръвта до всички клетки. Тайната е в холестерола.Изобретението позволява да се излекуват такива наранявания и белези, оправяйки нарушеното кръвообращение на тялото. С няколко магнита и малко желание можете да помогнете на тялото да се само-излекува и да се възвърне до първоначалното му съвършено състояние.
Но как точно работи устройството и как става това възстановяване?

Ами, можем да разгледаме всяка клетка на тялото като магнит. Клетките имат северен и южен полюс. Те се привличат една към друга. Ето защо те формират прави линии. По този начин те формират една общност – вашето тяло.

Клетките със слаб магнетизъм не се привличат много добре. Клетките със мощен магнетичен поток се привличат и държат здраво една за друга. Също като магнитите.

Също като човешките клетки – ако те са слаби, магнитният им поток е слаб, те се разделят, бавно се лекуват и понякога не успяват напълно да се възстановят.
Разбира се, в повечето случаи раните ни успяват някак да се излекуват. Работата е в това, че те не успяват да се излекуват на 100%. Повредените части (рани) се възстановяват частично. Затова и там остават белези.
Клетките се излекуват, но не напълно, затова оставят грозни белези. Е, приятели, тук влиза в действие моят уред за вечен живот (Eternal Life Device)! Използвай го, ако искаш да позволиш на клетките да се излекуват напълно близо 100% Не забравяйте – всяка клетка е магнит. Ако им въздействате с външно магнитно поле, то клетките ще се привличат една с друга по-силно. Грозните белези ще изчезнат. Холестерола, който запушва увредените места, бавно ще се разтвори. А когато блокажа изчезне, кръвта може да циркулира свободно – до всяка клетка в тялото ще достигат повече кислород, храна, ще могат да се отвеждат отпадъците от нея.
Имате шанс тялото ви никога да не старее, да остане същото година след година!

Следва продължение с инструкции как да си ги направите сами...
« Последна редакция: август 17, 2014, 03:06:15 pm от Людмил »
Активен