Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Vov

Страници: [1]
1
Хм, точно за три денонощия, може и да не се обновяват всички бели кръвни телца, но пак е полезно... Вредно е мързеливците, "с мозъчни хемороиди"  ;) ;D, да смятат, че един път като не ядат 3 дни и всички е готово, след това могат да си преяждат безразборно, колкото си искат... :)

2
Тук нещо не разбрах. Какво подобряваме, като разрушаваме целостта на покълнали неща??? Нали е известно, че за да е добре усвоена, всяка храна трябва да е сдъвкана "99 пъти"? Да се раздроби на много малки парченца, а и да се смеси с достатъчно птиолин... в устата...?
Друг е въпросът с пиенето на сокове след въздържане от храна 14-18-25... дни. Тогава изцеждаме сокове от всичко (но разделно), смесваме ги с вода и пак ги премляскваме много пъти преди гълтане. Но при всекидневна употреба не мисля, че трябва да мачкам покълнали семена с нещо, преди да ги приема за дъвчене...?  :o

3
"...най-добре е да правите процедурата непосредствено преди изпразването на червата..."

Дали добре разбирам, че процедурата за почистване стените на дебелото черво се прави ПРЕДИ, а не СЛЕД изпразване на червата от налични отпадъци от хранене...?

4
Много, много впечатляващо! Ще се опитам да потърся други материали по нея.
Засега ми прави впечатление, че има цели религии и древни народи, които бръснат/са бръснали главите на мъжете си. Но не и на жените... И също си се знае, че жените във всички епохи са били по-чувствителни, по интуитивни - в добрия смисъл - от мъжете.
Известни са също случаи на упорита съпротива при насилствено въвеждане на премахване на бради и мустаци, както и на дълги коси...

5
Здравейте всички, опитващи се да живеем по-човешки и съобразно с природата ни!
Аз също покълвах семена в буркани, мрежички, промивах сутрин и вечер, държах на тъмно... и по едно време ми омръзваше.
След 6-12 месеца - пак. И т.н.
Сега смятам да подобря това положение с новата за мен машина... :)

Страници: [1]