www.MikroFerma.com

Нашите деца => Здравословно за децата => Темата е започната от: Людмил в февруари 27, 2015, 09:34:51 am

Титла: Детето и слинга
Публикувано от: Людмил в февруари 27, 2015, 09:34:51 am
Памперсите, детската количка, биберонът - все удобства за българските родители. Но някой замисля ли се каква е реалната цена, която плащаме за тези удобства?

 
(http://beinsa.info/images/forum_images/compare-wearing.jpg)


Моя приятелка, която е работила в корпуса на мира в Африка забелязала, че африканките навсякъде носят със себе си голите си бебчета без да има каквато и да е следа от изцапано по дрехите им! Направило й впечатление, че от време на време някоя майка отива до храстите с бебето си. Любопитна, тя проследила няколко майки и открила, че те го придържат в клекнало положение, докато  послушно си свърши работата. И когато я запитала как разбира кога на това малко бебе му се ходи до тоалетна, африканката недоумяваща я погледнала и отвърнала: „А вие как знаете кога [на вас ви се ходи до тоалетна]??” ???
Тоест, тя е настроена да усеща нуждите на бебето като свои собствени, благодарение на интуитивната си връзка с него. Когато биополето на бебето се намира в майчиното, двете се настройват на една честота и така майката може да предугажда неговите желания. Животните също имат тази способност. То е една симбиотична, телепатична комуникация, интуитивно познание, което е дадено по рождение на всички ни. Изглежда, обаче, модерният човек е единственото същество, което се е отрекло от природните си инстинкти.