Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Потребителско име: Парола:

Автор Тема: Ваксинираните деца с 2 до 5 пъти повече заболявания и на  (Прочетена 5291 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Людмил

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 628
    • Профил
    • Микроферма

Ваксинираните деца с 2 до 5 пъти повече заболявания и нарушения
Немско изследване, публикуване през Септември 2011-та година, обхващащо 8000 неваксинирани деца, от раждането до 19 годишна възраст показа, че ваксинираните деца имат 2 до 5 пъти повече нарушения (като аутизъм) и заболявания от неваксинираните.

Резултатите са представени в таблицата, а подробна информация за изследването ще намерите тук. Данните са сравнени с националното детско здравно проучване в Германия (KIGGS). Повечето от участвалите в проучването са от САЩ.

Данните са събрани от родители с неваксинирани деца чрез въпросник през портала vaccineinjury.info и от Andreas Bachmair, немски хомеопат. Това независимо проучване е самофинансирано и не е спонсорирано от голяма "сериозна" държавна здравна организация с финансови и политически конфликти на интереси. Всеки от 8000-те хиляди участници е представил медицинска документация за потвърждение. Досега са известни три подобни изследвания, като това, всички със сходни  резултати.

Досега нито една държава в света, прилагаща задължително ваксиниране върху децата не е провела такова изследване. А данните, за странични ефекти от ваксини, събирани от държавните здравни агенции съдържат само драстичните случаи (като ослепяване, парализиране) на странични реакции от ваксините, които са едва 3-5% от всички инциденти. Досега няма нито едно официално проучване за дългосрочните увреждания на детското здраве, предизвикани от ваксините. Те и досега не се признават от докторите и родителите. С други думи, както изследването показва, години след ваксинирането в децата възникват увреждания и хронични заболявания, но те никога не биват свързвани с ваксинацията.

Като потвърждение на горната статия ще ви посоча един интересен факт: в общността на амишите, които не слагат ваксини на децата си няма аутизъм, алергии, артрити, диабет и целият спектър от авто-имунни заболявания, които са бич за днешната цивилизация. Едно изследване на техните общности показва, че по статистика (според % деца от аутистичния спектър на брой новородени) там би трябвало да има поне 200 деца с аутизъм. Оказали се само 3, като две от тях били с поставени ваксини. Има ли нужда от коментар?
Ето цялата статия: http://e-zdravey.com/bg/detsata-na-amishite-ne-se-vaksinirat-i-ne-boleduvat-nyama-autizam-i-alergii
« Последна редакция: февруари 04, 2016, 11:12:29 am от Людмил »
Активен